Danes s sodelavci preživimo več časa kot z družino in neredko se zgodi, da zaradi posledic slabih poslovnih odnosov trpi tudi naša družina. Zato je bistvenega pomena, da na delovnem mestu vzpostavimo odnose, ki bodo poleg prijetnejšega vzdušja poskrbeli za boljše rezultate, hitreje opravljeno delo in izboljšali naš poslovni uspeh.

Knjiga »Delo s teboj me ubija«, dobitnica laskavega naziva Najboljše poslovne knjige leta 2015, nas na enostaven, jasen in uporaben način nauči prekiniti spiralo negativnosti in zgraditi spoštljive odnose med sodelavci. Čas je preveč dragocen, da bi si ga zastrupljali s slabo voljo.

Komisija Združenja Manager in GZS je v okviru 31. slovenskega knjižnega sejma že tretje leto zapored izbrala Najboljšo poslovno knjigo leta. 

Kot že naslov pove, knjiga pomaga pri upravljanju odnosov s sodelavci. Zaradi svoje širine je primerna tako za ljudi na vodilnih mestih kot tudi za zaposlene. Njena uporabnost tudi ni vezana na poslovno panogo, saj so naše vedenjske lastnosti razporejene na vseh področjih dela in poslovanja. Gre za koristen »priročnik o tem, kako živeti življenje na delovnem mestu« (kot je zapisala gospa Snežana Kragelj) – če znamo to življenje živeti dobro in polno, so poslovni učinki kmalu vidni tudi navzen.

Več o knjigi najdete: TUKAJ