Članstvo

PODJETNIKI Z ROKO V ROKI

Član Podjetniškega centra Pegasus je lahko vsak, ki je na kakršenkoli način povezan s podjetništvom, se zaveže, da bo deloval v skladu z našimi vrednotami ter plača članarino. 

Članstvo je namenjeno tistim, ki želimo rasti na podjetniškem, strokovnem in osebnem področju, medtem pa graditi pozitivne odnose z ostalimi podjetniki. Skupaj se srečujemo na formalnih in neformalnih srečanjih, medtem pa vedno iščemo nove priložnosti, da članom ponudimo vsebine, ki zagotavljajo tako strokovno kot osebnostno rast, kot podlago za rast in razvoj podjetja. 

ZAKAJ SMO ČLANI?

Članstvo v Podjetniškem centru Pegasus zagotavlja:

  • Izobraževanje po Pegasusovih članskih cenah, ki je vsaj 30% nižje od rednih cen.

  • Brezplačne managerske nasvete, 15 min 2x mesečno. Vsak torek v mesecu odgovarjamo na vaša vprašanja, ki nam jih lahko zastavite v obrazcu na dnu strani. Odgovarja dr. Robert Ličen oziroma ustrezen sodelujoči strokovnjak v skladu z vsebino zastavljenega vprašanja.

  • Ugodnosti naših partnerjev - znižane cene storitev naših partnerjev lahko koristite pri ponudbi bančnih storitev Addiko Banke, pri nastanitvah v Sava Hotels and Resorts, računovodskih storitvah računovodskega servisa ZEUS, pravnih storitvah JK GROUP, pri storitvah priprave razpisne dokumentacije TIKO-PRO, pri nakupu oblazinjenega pohištva KAUCH, ter pri nakupu računalniške opreme pri podjetju STRIMPLUS.

  • Povezovanje z ostalimi člani skupnosti, ki prinese nova poznanstva ter izhodišča za nove poslovne priložnosti.

POSTANI ČLAN

Če se nam želite pridružiti izpolnite vlogo za članstvo ali pa nam pišite na pegasus@pegasus-slovenija.si in se oglasite pri nas na Pegasusu, da se spoznamo in začnemo tkati našo skupno pot napredka.

Z vsakim potencialnim članom izvedemo spoznavno srečanje, z namenom, da se bolje spoznamo in ugotovimo ali imamo skupne vrednote, cilje in smo drug drugemu lahko partner. Dobro zastavljeni temelji odnosa, tako zasebnega kot poslovnega zagotavljajo, da nas vodi skupna vizija in da so naša pričakovanja izpolnjena.

Član Podjetniškega centra Pegasus postanete po plačilu članarine, ki znaša 700,00 € + DDV in je veljavna 1 leto.

Trenutno združujemo preko 100 članov, ki so prepoznali Podjetniški center Pegasus kot svojo podjetniško skupnost. A če navkljub vaši 75% udeležbi na dogodkih z nami ne boste zadovoljni, vam vašo članarino povrnemo.

KDO SO PODPORNIKI?

  • Podporniki Podjetniškega centra Pegasus so tisti člani, katerih podjetja so že v naprednejši fazi razvoja, in so drugim vzor in zgled, ter so njihove potrebe kompleksnejše.

  • Za podpornike veljajo enake ugodnosti, kot za ostale člane, poleg tega pa so na vseh dogodkih dobrodošli tudi njihovi sodelavci (brezplačna udeležba 3 zaposlenih na vseh dogodkih). Prav tako za njihove ožje sodelavce veljajo izobraževanja po Pegasusovih članskih cenah. 

  • Za podpornike pripravljamo "izobraževanja in usposabljanja po meri", da zadovoljimo njihove konkretne izobraževalne potrebe v podjetju.

  • Logotip podpornika je objavljen na vseh marketinških materialih Podjetniškega centra Pegasus.

  • Na sedežu podpornika organiziramo dogodke, ki omogočajo tako promocijo kakor mreženje za vse člane Pegasus skupnosti.

  • Podpornik podjetniške skupnosti Pegasus postanete po plačilu članarine, ki znaša 2.000,00 € + DDV in velja 1 leto.