Galerija

Naši dogodki ne minejo, brez da bi jih velikodušno ovekovečili in zajeli v fotografski objektiv. Velika zahvala gre našemu hišnemu fotografu, Bojanu Velikonji, ki skrbi, da spomini na skupne trenutke ostajajo za vedno.

Pegasusov krog izmenjave izkušenj z druženjem in predstavitvijo knjige

"Čustveni vampirji" so navajeni, da se okoli njih svet vrti in v petek 2. oktobra 2020, smo se okoli njih vrteli tudi mi.

Kdo so ti ljudje, ki so sicer karizmatični in sposobni, a hkrati sila nekonsistentni ter vajeni postavljati sebe ne le na prvo, temveč raje kar na edino mesto? O pasteh, ki jih prinašajo v svojo okolico ter o tem, kako je možno shajati z njimi, smo spregovorili na tokratnem podjetniškem krogu, ki sta ga z kratko predstavitvijo knjige Čustveni vampirji v službi otvorili naši Sabina in Simona iz založbe Chiara, nato pa sta zanimivo debato s svojimi izkušnjami razširila še Robert ter naša izkušena terapevtka Tanja Breznik.

Seveda se je tudi tokrat razvila zanimiva debata, ki se je prevesila v sproščen zaključek večera ob moštu, sveže pečenem kostanju in prijetnem druženju.

Veselilo nas je naše srečanje in se že veselimo prihodnjega!

Pegasusovo 7. brušenje sekire

Sprememba je mati užitka, zato smo se 5. marca 2020 zbrali v GH Primus na Ptuju, kjer smo prisluhnili našim predavateljem in v družbi prijateljev spregovorili o spremembah. 

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pegasusova prednovoletna zabava 2019

Na prednovoletni zabavi "kjer se radost skriva v majhnih rečeh" smo se poslovili od starega leta, skupaj nazdravili novim izkušnjam in se ritmu večera prepustili v Kavarni Čuk, za glasbeno točko pa je poskrbela mlada glasbenica Petra Ceglar.

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pegasusovo jadranje 2019

Jadra smo pospravili in se z novimi spomini, znanjem in navdihom odpravili proti domu. Hvala vsem, ki ste s svojo prisotnostjo obogatili naš "vikend", še posebej pa hvala našemu izjemnemu skipperju Simonu, ki je skrbel za varno plovbo, organiziral naše postanke in učne urice in ki s svojimi izjemnimi manevri ni očaral le naše posadke, temveč bolj ali manj celo marino. ;) Se že veselimo prihodnjega leta!

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Nika Ličen

Pegasusov popočitniški piknik na ladjici 2019

Začetek septembra smo tudi mi obeležili s piknikom, ki smo ga tokrat preživeli na Ljubljanici. Hvala vsem za vašo družbo!

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pogum šteje na Ljubljanskem gradu

Pogum, da stopimo na manj izhojeno pot, če verjamemo da je tista prava, je tisto kar zares šteje, smo se strinjali na Ljubljanskem gradu na Pegasusovi okrogli mizi. Zahvaljujemo se partnerju dogodka Spirit Slovenija ter vodji programa strateške transformacije podjetij Alenki Hren, da smo skupaj lahko ta dogodek naredili zares nepozaben, gospodu predsedniku vlade Republike Slovenije Marjanu Šarcu za njegove obisk in spodbudne besede in seveda udeležencem okrogle mize: Mateju Fegušu, Donar d.o.o., Marku Podgorniku, Mikro+Polo d.o.o. ter Davidu Kozincu, Vinska klet Kozinc, da so z nami delili svoje zgodbe. Ponovno pa gre zahvala tudi našim partnerjem in podpornikom, ki verjamejo v nas in nam pomagajo, da dobre zgodbe in prava sporočila širimo še dlje in še glasneje.

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pegasusovo 6. brušenje sekire

Na 6. Pegasusovem brušenju sekire, smo se dodobra zavedli, da sodelovanje šteje.

Več fotografij najdete TUKAJ.

Foto: Bojan Velikonja

Če želite kakšno fotografijo z dogodka posneti tudi sami ...

pa se nam pridružite na katerem od prihajajočih dogodkov ali pa se oglasite v naši pisarni na spoznavni kavici.

Spremljajte nas na naši Facebook strani, za vse informacije pa se obrnite na nas na pegasus@pegasus-slovenija.si.