Galerija

V Podjetniškem centru Pegasus se družimo na raznovrstnih dogodkih tekom leta - od izobraževanj in predavanj, pa do degustacij, druženj, podjetniških krogov in delavnic osebnostne in podjetniške rasti. 

Nekaj utrinkov s preteklih dogodkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Trajnostna konferenca

Podjetniški center Pegasus in SPIRIT Slovenija smo na Poslovni konferenci, kjer smo se spraševali: "Kdo sedi na prestolu trajnosti?" gostili podjetnike in podjetnice, ki so se strinjali, da je vključevanje družbenih, okoljskih in ekonomskih učinkov v poslovne procese nujna zaveza vsakega podjetja, ki bo v prihodnosti želelo ostati ali postati uspešno in konkurenčno.

Nekaj fotografij našega Bojana Velikonje si lahko ogledat v našem Facebook albumu.

Pegasusovo 9. brušenje sekire

Tokrat smo si že 9. vzeli čas, da smo prisluhnili navdihujočim predavanjem, preživeli zabavne trenutke s podjetniškimi prijatelji in nabrusili sekire, s katerimi se bomo še uspešneje zoperstavili izzivom, ki nas čakajo.
 

Otvoritev sezone z degustacijo dr. Šuca

V septembru smo se skupaj zbrali v "Pegasusovem domovanju" in prisluhnili pripovedi našega Edija Šuca, ki je z nami delil zgodbo o začetkih žganjekuhe na njihovi domačiji Vrabči, o iskanju navdiha za nove, kreativne dobrote in za prelepo podobo, v kateri se skrivajo njihovi izdelki.
Da pa ni ostalo le pri besedah, smo skupaj tudi degustirali (počasi, tako kot se zagre) žganice slovenske zemlje.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

Pegasusovo 8. brušenje sekire

Že 8. Pegasusovo brušenje sekire je tokrat potekalo v oktobru. 

Tokrat smo z našimi cenjenimi predavatelji plemenitili svoj osebnostni in strokovni razvoj na naši tradicionalni lokaciji v Grand Hotelu Primus na Ptuju.

Naš program so tokrat napolnili: 

Pogovor s podjetnikom Aljažem Podlogarjem, direktorjem in partnerjem podjetja Rubikon Gral,
predstavitev knjige "Bodi najprej človek" dr. Roberta Lična z Boštjanom Romihom, 
delavnica Boštjana Romiha: "Pripelji samega sebe na oder",
delavnica dr. Roberta Lična: "Kako poenotiti različna stališča v eno",
pogovor s podjetnikom Ivanom Kraljem – Arex d.o.o.; Eltas d.o.o., Flycom aviation d.o.o., 
večerno druženje z degustacijo vin Kerin,
ter predavanje dr. Aleksandra Zadela; "Ena misel, 42 čustev". 

Pegasusov krog izmenjave izkušenj z druženjem in predstavitvijo knjige

"Čustveni vampirji" so navajeni, da se okoli njih svet vrti in v petek 2. oktobra 2020, smo se okoli njih vrteli tudi mi.

Kdo so ti ljudje, ki so sicer karizmatični in sposobni, a hkrati sila nekonsistentni ter vajeni postavljati sebe ne le na prvo, temveč raje kar na edino mesto? O pasteh, ki jih prinašajo v svojo okolico ter o tem, kako je možno shajati z njimi, smo spregovorili na tokratnem podjetniškem krogu, ki sta ga z kratko predstavitvijo knjige Čustveni vampirji v službi otvorili naši Sabina in Simona iz založbe Chiara, nato pa sta zanimivo debato s svojimi izkušnjami razširila še Robert ter naša izkušena terapevtka Tanja Breznik.

Seveda se je tudi tokrat razvila zanimiva debata, ki se je prevesila v sproščen zaključek večera ob moštu, sveže pečenem kostanju in prijetnem druženju.

Veselilo nas je naše srečanje in se že veselimo prihodnjega!

Pegasusovo 7. brušenje sekire

Sprememba je mati užitka, zato smo se 5. marca 2020 zbrali v GH Primus na Ptuju, kjer smo prisluhnili našim predavateljem in v družbi prijateljev spregovorili o spremembah. 

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pegasusova prednovoletna zabava 2019

Na prednovoletni zabavi "kjer se radost skriva v majhnih rečeh" smo se poslovili od starega leta, skupaj nazdravili novim izkušnjam in se ritmu večera prepustili v Kavarni Čuk, za glasbeno točko pa je poskrbela mlada glasbenica Petra Ceglar.

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pegasusovo jadranje 2019

Jadra smo pospravili in se z novimi spomini, znanjem in navdihom odpravili proti domu. Hvala vsem, ki ste s svojo prisotnostjo obogatili naš "vikend", še posebej pa hvala našemu izjemnemu skipperju Simonu, ki je skrbel za varno plovbo, organiziral naše postanke in učne urice in ki s svojimi izjemnimi manevri ni očaral le naše posadke, temveč bolj ali manj celo marino. ;) Se že veselimo prihodnjega leta!

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Nika Ličen

Pegasusov popočitniški piknik na ladjici 2019

Začetek septembra smo tudi mi obeležili s piknikom, ki smo ga tokrat preživeli na Ljubljanici. Hvala vsem za vašo družbo!

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pogum šteje na Ljubljanskem gradu

Pogum, da stopimo na manj izhojeno pot, če verjamemo da je tista prava, je tisto kar zares šteje, smo se strinjali na Ljubljanskem gradu na Pegasusovi okrogli mizi. Zahvaljujemo se partnerju dogodka Spirit Slovenija ter vodji programa strateške transformacije podjetij Alenki Hren, da smo skupaj lahko ta dogodek naredili zares nepozaben, gospodu predsedniku vlade Republike Slovenije Marjanu Šarcu za njegove obisk in spodbudne besede in seveda udeležencem okrogle mize: Mateju Fegušu, Donar d.o.o., Marku Podgorniku, Mikro+Polo d.o.o. ter Davidu Kozincu, Vinska klet Kozinc, da so z nami delili svoje zgodbe. Ponovno pa gre zahvala tudi našim partnerjem in podpornikom, ki verjamejo v nas in nam pomagajo, da dobre zgodbe in prava sporočila širimo še dlje in še glasneje.

Več fotografij najdete TUKAJ

Foto: Bojan Velikonja

Pegasusovo 6. brušenje sekire

Na 6. Pegasusovem brušenju sekire, smo se dodobra zavedli, da sodelovanje šteje.

Več fotografij najdete TUKAJ.

Foto: Bojan Velikonja

Če želite kakšno fotografijo z dogodka posneti tudi sami ...

pa se nam pridružite na katerem od prihajajočih dogodkov ali pa se oglasite v naši pisarni na spoznavni kavici.

Spremljajte nas na naši Facebook strani, za vse informacije pa se obrnite na nas na pegasus@pegasus-slovenija.si.