Pegasus je podjetniška skupnost

PEGASUS JE PODJETNIŠKA SKUPNOST

Podjetništvo je naša strast. Izobraževanje je naše orodje. Sodelovanje je naša infrastruktura. 

Pegasus je skupnost ljudi, ki nas družijo skupne vrednote. Naš cilj je vsakodnevno rasti in se razvijati, tako na osebnem kot podjetniškem in strokovnem nivoju. Drug drugemu zagotavljamo tako strokovno kot osebno podporo, kar nam omogoča vztrajen in drzen napredek ter skrbi, da drug drugemu pomagamo najti najboljšo pot. Izzive rešujemo s pozitivno energijo, izvirnimi idejami modrostjo. 

Naš član je moralen, etičen in pošten, z zavedanjem, da mu skupnost nudi enega od temeljev za srečo, uspeh in razvoj. 

PEGASUS KOT SIMBOL PODJETNIŠKEGA CENTRA

Krilati konj Pegasus je Zevsu služil kot lovilec in prinašalec strel, podjetnikom pa prinaša ideje, pozitivno energijo in modrost. Če je hotel prinašati strele, je moral biti hitrejši od vetra. Zaradi tega je moral biti močan, moder in čistega srca. Zaradi tega mora biti tudi podjetnik, ki je željan in potreben pomoči krilatega konja etičen, moralen in pošten, saj mu le to omogoča varen temelj za njegovo srečo in razvoj.

Podjetniški center predstavlja krilati konj Pegasus, ki simbolizira vse tisto, kar pomaga podjetnikom k uspehu. Je izvir znanj in uspeha. Je vir inspiracij in izvor pripadnosti. Kjerkoli se pojavi Pegasus, kjerkoli udari s kopitom, tam izvira uspeh.